Diagnostiek | Hersenletselteam Kennemerland

Ziekenhuizen

Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis is het ziekenhuis in de regio Haarlemmermeer en Haarlem waar u terecht kunt voor diagnostiek van hersenletsel. Het Spaarne Gasthuis heeft locaties in Hoofddorp, Haarlem, Heemstede en Nieuw-Vennep.

Meer informatie over diagnostiek in Spaarne Gasthuis

Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is het ziekenhuis in de regio Midden en Noord-Kennemerland waar u terecht kunt voor diagnostiek van hersenletsel. Het Rode Kruis Ziekenhuis is gevestigd in Beverwijk.

Meer informatie over diagnostiek in Rode Kruis Ziekenhuis

Expertisecentra diagnostiek en behandeling

Bartiméus

Bartiméus is een landelijke organisatie met expertise over blind- en slechtziendheid.  Op het gebied van hersenletsel kunnen zij diagnostiek/ behandelingen aanbieden op het gebied van visuele overprikkeling en hemianopsie.

Meer informatie over Bartiméus

Heliomare

Heliomare is een revalidatie instelling die veel vormen van diagnostiek en behandelingen aanbiedt voor mensen met hersenletsel. Het werkgebied is Midden- en Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer.

Meer informatie over Heliomare

Ons Tweede Thuis

Het Adviespunt van ons tweede thuis is gespecialiseerd in onderzoek, advies, begeleiding, training en behandeling. Van kinderen en volwassenen met een beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Het werkgebied is Haarlemmermeer.

Meer informatie over het adviespunt van OTT

SEIN

U kunt bij SEIN terecht in een van de (poli)klinieken, Slaap-Waakcentra, woonvoorzieningen, dagbesteding en school voor speciaal onderwijs.

Meer informatie over SEIN

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum kan gespecialiseerde zorg leveren voor mensen met MS. Nieuw Unicum heeft als werkgebied Zuid-Kennemerland.

Meer informatie over Nieuw Unicum