Woonvoorzieningen voor mensen met hersenletsel | Hersenletselteam Kennemerland

Amstelring

Als thuis wonen niet meer gaat, dan is goede zorg belangrijk. Zoekt u een veilige woonomgeving vanwege het hersenletsel?  Amstelring heeft woonlocaties in Amstelland en Haarlemmermeer. U heeft hierbij keuze in het wonen in een huis, verpleeghuis of kleinschalige groepswoning.

Meer informatie over woonvoorzieningen bij Amstelring

De Hartekamp Groep

De Hartekamp Groep biedt verschillende woonvoorzieningen aan in de regio's Midden- en Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer. Dat kan door middel van begeleid wonen, zelfstandig wonen met hulp, of door middel van professionele ondersteuning thuis of wonen met medische zorg.

Meer informatie over woonvoorzieningen bij de Hartekamp Groep

Kennemerhart (locatie Janskliniek)

Janskliniek is een woonvoorziening in het centrum van Haarlem. Er zijn twee specifieke woningen ingericht voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Meer informatie over woonvoorzieningen bij Kennemerhart

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum biedt u verschillende mogelijkheden voor langdurend verblijf met zorg en ondersteuning in verschillende woonlocaties in Zandvoort en Haarlem

Meer informatie over woonvoorzieningen bij Nieuw Unicum

Odion

Bij Odion zijn verschillende woonvormen mogelijk. U kunt beschermd wonen in een groep met een eigen kamer of woning of individueel in een van de appartementen van Odion. Odion heeft woonlocaties in de regio Midden Kennemerland in Castricum en Heemskerk.

Meer informatie over woonvoorzieningen bij Odion

Ons Tweede Thuis

Heeft u een aangepaste woonplek nodig of veel ondersteuning bij het dagelijks leven? Dan kunt u bij Ons Tweede Thuis wonen, bijvoorbeeld bij woonvoorziening Mozaïek in Amstelveen.

Meer informatie over woonvoorzieningen bij Ons Tweede Thuis

RIBW K/AM

Bij RIBW K/AM zijn verschillende woonvormen mogelijk. U kunt beschermd wonen in een groep met een eigen kamer of woning of individueel in een van de appartementen. Maar het kan ook een losse woning in een andere wijk zijn waar de begeleiders volgens afspraak langskomen. RIBW K/AM heeft locaties in Midden- en Zuid Kennemerland.

Meer informatie over woonvoorzieningen bij RIBW K/AM

SEIN

Woonzorg van SEIN is geschikt voor kinderen en jongeren met epilepsie, mensen met epilepsie en een verstandelijke beperking of een andere beperking en voor mensen met gedragsproblemen en epilepsie.

Meer informatie over woonvoorzieningen bij SEIN

ViVa! Zorggroep (loatie Meerstate)

In Meerstate in Heemskerk wordt gespecialiseerde verpleeghuiszorg geboden op afdelingen met speciale aandachtsgebieden. Eén afdeling beschikt over alleen eenpersoonskamers met eigen sanitair, met als doelgroep NAH/psychiatrie.

Meer informatie over woonvoorzieningen bij Meerstate

Zorgbalans (locatie Velserduin)

In de groepswoning van Velserduin deelt u met acht andere bewoners een huiskamer. U heeft in de groepswoning een eigen kamer. Beneden is een gemeenschappelijke ruimte waar u iets kunt drinken en mensen kunt ontmoeten. Hier worden ook activiteiten georganiseerd,

Meer informatie over woonvoorzieningen bij Velserduin