Werken en Leren | Hersenletselteam Kennemerland

Hartekamp Groep Cursuscentrum

Bij het cursuscentrum van de Hartekamp Groep kunt u een verschillend aanbod aan workshops en cursussen vinden. Een cursus duurt meestal 6 of 8 weken. U heeft dan elke week een ochtend of middag cursus. Een workshop is maar één of twee keer een ochtend of middag. De Hartekamp Groep heeft cursussen inde regio's  Midden en Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.

Meer informatie over het cursuscentrum van de Hartekamp Groep

Hartekamp Groep Loopbaancentrum

Om u te ondersteunen bij het vinden van werk is er een loopbaancentrum. Bij het loopbaancentrum werken jobcoaches die u kunnen helpen bij een passende baan. Een jobcoach ondersteunt gedurende de het gehele traject.  De Hartekamp Groep heeft jobcoaches in de regio's Midden en Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.

Meer informatie over het loopbaancentrum van de Hartekamp Groep

Heliomare Arbeidsintegratie

U kunt bij Heliomare Arbeidsintegratie terecht voor ondersteuning en begeleiding als u werk heeft maar dreigt uit te vallen door ziekte of een ongeval, werk heeft en door ziekte of ongeval bent uitgevallen, geen werk heeft, een uitkering ontvangt en weer wil werken of een vraag heeft over arbeid of werken. Heliomare werkt in de regio's Midden- en Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer.

Meer informatie over Heliomare Arbeidsintegratie

Heliomare Onderwijs

Kinderen en jongeren met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebben vaak meer tijd en begeleiding nodig om te leren. Zowel mentaal als lichamelijk kan uw kind veelal niet meer hetzelfde als voor het hersenletsel. Uw kind heeft dan baat bij individuele aandacht en begeleiding en een duidelijke structuur in het lesprogramma. Heliomare werkt de regio's in Midden- en Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer

Meer informatie over Heliomare Onderwijs

REA College

REA College is er voor studenten vanaf 18 jaar en is geschikt voor volwassenen en jongvolwassenen, die niet terecht kunnen in het reguliere beroepsonderwijs. REA College biedt een beroepsopleiding op maat of een gerichte training waarmee u snel aan het werk komt. REA College heeft een locatie in Haarlem.

Meer informatie over het REA college

MEE & de Wering

Soms is het lastig om vanuit uw persoonlijke situatie werk te kunnen vervullen. Of om passend werk of opleiding te vinden. MEE & de Wering ondersteunt u hierbij en onderzoekt samen uw wensen. Zij kijken naar wat ervoor nodig is om weer op de arbeidsmarkt te komen. MEE & de Wering zit in de regio's Midden- en Zuid-Kennemerland.

Meer informatie over MEE & de Wering

Odion

Odibaan ondersteunt u bij het hele werktraject. Van het behalen van het diploma, tot het vinden van werken tot het behouden van werk. Op de volgende gebieden staan de Odibaan-medewerkers voor u klaar: Schoolcoaching, jobcoaching, re-integratie of lifecoaching. Odion werkt in de regio Midden-Kennemerland.

Meer informatie over Odibaan van Odion

Ons Tweede Thuis

De jobcoach van Afslag Werk gaat samen met u op zoek naar een geschikte baan. Er wordt gekeken naar vacatures: op de eigen website, in kranten en op internet. Als u op gesprek gaat bij een werkgever, dan helpen ze je daar ook bij. Afslag Werk zit in de regio's Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.

Ons Tweede Thuis, afslag Werk

RIBW K/AM

RIBW K/AM helpt bij het vinden van een baan. Ter ondersteuning bij het vinden van een vaste werkplek zijn er twee instrumenten ontwikkeld: de landkaart Werken aan Welbevinden en een strippenkaart Kijk in de Wijk. RIBW K/AM werkt de regio's in Midden- en Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer.

Meer informatie over RIBW K/AM

SEIN

Bureau Arbeid van SEIN streeft naar het creëren van gelijke kansen voor mensen met epilepsie op het gebied van werk. Bij Bureau Arbeid werken arbeidsconsulenten gespecialiseerd in epilepsie. SEIN werkt de regio's in Midden- en Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer.

Meer informatie over Bureau Arbeid van SEIN