Revalidatie | Hersenletselteam Kennemerland

(Poli)klinische Revalidatie

Spaarne Gasthuis

In het Spaarne Gasthuis wordt poliklinische revalidatie aangeboden. Het doel van de revalidatie is om u te helpen met uw herstel en om u te leren omgaan met de gevolgen van beroerte/CVA en ander hersenletsel. Zodat u uw leven van voor het hersenletsel zoveel mogelijk weer kunt oppakken. Poliklinische revalidatie is mogelijk in Haarlem-Noord en Hoofddorp

Meer informatie over revalideren bij het Spaarne Gasthuis

Heliomare

Heliomare heeft meerdere mogelijkheden tot het (poli)klinisch revalideren van mensen met hersenletsel. De hoofdlocatie van Heliomare is gevestigd in Wijk aan Zee, maar heeft meerdere locaties verdeeld over de regio Kennemerland .

Meer informatie over revalideren bij Heliomare

Geriatrische klinische Revalidatiezorg (GRZ)

Amstelring

Amstelring biedt in verpleeghuis Bornholm te Hoofddorp de mogelijkheid om te revalideren na een operatie of een beroerte.

Meer informatie over revalideren bij Amstelring

Kennemerhart

U kunt bij Kennemerhart (locatie Janskliniek) revalideren of tijdelijk verblijven na een ziekenhuisopname of vanuit de thuissituatie. Janskliniek is gespecialiseerd in revalidatie na een beroerte (CVA). De Janskliniek bevindt zich in het centrum van Haarlem.

Meer informatie over revalideren bij Kennemerhart

Sint Jacob

De JacobKliniek van Sint Jacob, centrum voor revalidatie en herstel, is gespecialiseerd in ouderenrevalidatie, ook wel geriatrische revalidatie genoemd. Revalidatie wordt aangeboden in een nieuw pand in Haarlem.

Meer informatie over revalideren bij JacobKliniek

ViVa! Zorggroep

Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) is bij ViVa! Zorggroep kortdurende herstelgerichte zorg voor kwetsbare ouderen die niet direct naar huis kunnen. U wordt in het verpleeghuis Meerstate in Heemskerk voor revalidatie opgenomen.

Meer informatie over revalideren bij ViVa! Zorggroep

Zorgbalans (locatie Velserduin)

Zorgcentrum Velserduin in IJmuiden biedt u de mogelijkheid om kleinschalig te revalideren in een huiselijke sfeer. U verblijft in een groepswoning met eigen kamer.

Meer informatie over revalideren bij Velserduin

Zorgbalans (locatie Zuiderhout)

Zorgcentrum Zuiderhout in Haarlem biedt de mogelijkheid om te revalideren na een ziekenhuisopname, als u hartproblemen heeft of als u wilt aansterken tussen behandelingen door. Zuiderhout werkt nauw samen met het ziekenhuis.

Meer informatie over revalideren bij Zuiderhout