Maatschappelijk werk | Hersenletselteam Kennemerland

Hartekamp Groep

Bent u een familielid of mantelzorger van iemand met hersenletsel en wilt u advies hoe u hem/ haar het beste kunt helpen? De maatschappelijk werkers van de Hartekam Groep zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van cliënten én de mensen om hen heen. De Hartekamp Groep werkt in de regio's Midden- en Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer.

Meer informatie over maatschappelijk werk bij de Hartekamp Groep

Kennemerhart

De maatschappelijk werkers van Kennemerhart kunnen ondersteuning bieden bij problemen en persoonlijke vragen. U kunt voor allerlei uiteenlopende vragen terecht. Eventueel kunt u worden doorverwezen naar een andere organisatie. Kennemerhart werkt in de regio Zuid-Kennemerland.

Meer informatie over maatschappelijk werk bij Kennemerhart

MEE & de Wering

MEE & de Wering zorgt ervoor dat iedereen die (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft, optimaal kan mee doen aan de samenleving. MEE & de Wering werkt in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland.

Meer informatie over MEE & de Wering

RIBW K/AM

RIBW K/AM biedt u tijdelijk onderdak en ondersteuning/begeleiding om uw leven weer op de rails te krijgen. U voorziet zelf in uw levensonderhoud. Wij bieden u een plek waar u tot rust kunt komen en plannen kunt maken voor de toekomst.

Meer informatie over maatschappelijk opvang bij RIBW K/AM

ViVa! Zorggroep

Het maatschappelijk werk van ViVa! Zorggroep biedt hulp aan mensen van jong tot oud die (tijdelijk) zelf hun problemen niet meer aan kunnen en ondersteuning nodig hebben.

Meer informatie over maatschappelijk werk bij ViVa! Zorggroep