Logeren / tijdelijk verblijf | Hersenletselteam Kennemerland

Amstelring

Tijdelijk verblijf kan in één van de huizen van Amstelring. Elk huis heeft een eigen karakter, voorzieningen en aanbod aan activiteiten. Tijdelijk verblijf bij de Amstelring is mogelijk in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij Amstelring

Hartekamp Groep

Zorgen voor een kind met een beperking is intensief en kan zwaar zijn. Om u tijdelijk te ontlasten kan uw kind in het weekend logeren in het Duinhuis van de Hartekamp Groep in Haarlem.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij de Hartekamp Groep

Kennemerhart

Gedurende uw verblijf wordt u verpleegd en verzorgd op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist totdat er verbetering optreedt en u weer naar huis kunt. Kort verblijf duurt minimaal 24 uur en maximaal drie maanden en kan ook een ELV zijn. Kort verblijf wordt aangeboden in de Janskliniek en Schoterhof in Haarlem en bij A.G. Bodaan in Bentveld.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij Kennemerhart

Nieuw Unicum

Het is mogelijk om tijdelijk bij Nieuw Unicum te verblijven en gebruik te maken hun expertise en zorgverlening. De verblijfsduur is in overleg en minimaal een week. In deze periode verblijft u in één van de appartementen van Nieuw Unicum in Zandvoort.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij Nieuw Unicum

Ons Tweede Thuis

Ons Tweede Thuis biedt op verschillende plekken mogelijkheden om te logeren in de regio Haarlemmermeer. Dat kan voor kinderen en volwassenen.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij Ons Tweede Thuis

SEIN

Logeerhuis De Zonnebloem verzorgt opvang voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 1 tot 18 jaar met diverse aandoeningen als epilepsie, een lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, autisme en gedragsproblemen.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij SEIN

Sint Jacob

Stichting Sint Jacob biedt op indicatie van de huisarts kortdurend eerstelijns verblijf (ELV). ELV is een tijdelijke opname in een van de woonzorglocaties in Haarlem of Heemstede, van minimaal 24 uur tot maximaal drie maanden.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij Sint Jacob

ViVa! Zorggroep

U kunt gebruik maken van tijdelijk verblijf bij ViVa! Zorggroep als u door omstandigheden gedurende een bepaalde periode geen of onvoldoende verzorging thuis kunt krijgen. In onze woonzorgcentra en verpleeghuizen in Castricum, Uitgeest, Heemskerk en Beverwijk ontvangt u de zorg. Er zijn vier soorten tijdelijk verblijf: herstelzorg, respijtzorg, logeermogelijkheden en crisiszorg.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij ViVa! Zorggroep

Zorgbalans

U kunt tijdelijk verblijven in een van de verpleeghuislocaties van Zorgbalans. U vindt verpleeghuizen van Zorgbalans in IJmuiden, Driehuis, Velserbroek, Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

Meer informatie over logeren/tijdelijk verblijf bij Zorgbalans