Dagbesteding | Hersenletselteam Kennemerland

Amstelring

Bij dagbesteding Bornholm in Hoofddorp van Amstelring kunt u terecht als u thuis woont en actief bezig wilt zijn. Als het even kan worden de activiteiten buiten gedaan. Dagbesteding Bornholm werkt intensief samen met fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en ergotherapeuten, maar ook met het verpleeghuis en de revalidatieafdeling.

Meer informatie over dagbesteding bij Amstelring

Hartekamp Groep

De dagbesteding van de Hartekamp Groep vindt zoveel mogelijk plaats binnen de samenleving of bij een bestaand bedrijf. Samen met u kijken ze wat uw mogelijkheden zijn. De Hartekamp Groep heeft dagcentra in de regio's Noord- en Midden Kennemerland en Haarlemmermeer

Meer informatie over dagbesteding bij de Hartekamp Groep

Kennemerhart

De dag- en ontmoetingscentra van Kennemerhart organiseren activiteiten die u als oudere helpt om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. De centra bieden een afwisselend creatief en recreatief activiteitenprogramma met aandacht voor bewegen. Kennermerhart heeft verschillende dagcentra in de regio Zuid-Kennemerland. De dagbesteding voor hersenletsel heet dagcentrum Stadshart.

Meer informatie over dagbesteding bij Kennemerhart

Nieuw Unicum

In Nieuw Unicum is in het moderne dagbehandelingscentrum De Boog in Zandvoort een breed aanbod van activiteiten beschikbaar. Daarnaast zijn er vier kleine dagcentra in Zandvoort-Noord. Er is veel aandacht voor vitaliteit en bewegingsactiviteiten. Er zijn ook activiteiten met een arbeidsmatig karakter mogelijk.

Meer informatie over dagbesteding bij Nieuw Unicum

Odion

Dagbesteding bij Odion vindt plaats in een van de drie dagcentra. De centra zijn kleinschalig en werken met een kleine groep. Samen wordt gekeken wat u leuk vindt en wat het beste bij u past. De dagcentra zijn gevestigd in de plaatsen Castricum, Purmerend en Krommenie.

Meer informatie over dagbesteding bij Odion

Ons Tweede Thuis

De activiteitencentra van Ons Tweede Thuis hebben een breed aanbod aan activiteiten, onder andere arbeidsmatige dagbesteding. Er zijn centra in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam en Haarlem. De centra zijn volledig aangepast aan rolstoelgebruikers en er zijn mogelijkheden om te rusten. Er is ondersteuning voor dagelijkse persoonlijke verzorging.

Meer informatie over dagbesteding bij Ons tweede thuis

RIBW K/AM

Dagbesteding vindt op verschillende locaties plaats. Bij activering wordt gekeken of er mogelijkheden zijn om aan te sluiten bij het reguliere aanbod. Daarnaast biedt RIBW K/AM op sommige plekken speciale dagbesteding voor specifieke groepen. Deze plekken zijn door en voor cliënten ontwikkeld.

Meer informatie over dagbesteding bij RIBW K/AM

SEIN

Dagbesteding bij SEIN vindt plaats op 2 plaatsen: De Cruquiushoeve in Cruquius en Meer en Bosch in Heemstede.  U kunt onder andere onder deskundige begeleiding werken op de zorgmanege, afdeling beweging of binnen de restauratieve dienst.

Meer informatie over dagbesteding bij SEIN

ViVa! Zorggroep

Bij ViVa! Zorggroep wordt dagbesteding aangeboden op diverse locaties in de regio Noord-Kennemerland: Akersloot, Bergen, Castricum, Heemskerk, Heiloo en Beverwijk. Het gaat om zinvol bezig zijn, een praatje maken, sociale contacten opbouwen en onderhouden. Structuur aanbrengen in de dag en zo lang en goed mogelijk thuis blijven wonen.

Meer informatie over dagbesteding bij ViVa! Zorggroep

Zorgbalans (locatie Velserduin)

Op de begane grond van woonzorgcentrum Velserduin in IJmuiden bevindt zich Dagcentrum Velserduin dat de beschikking heeft over twee ontmoetingsruimten. Bewegen is een belangrijk onderdeel en kan in de fitnessruimte of buiten. Regelmatig worden er uitstapjes georganiseerd.

Meer informatie over dagbesteding bij Verserduin

Zorgbalans (locatie Zuiderhout)

Op de begane grond van woonzorgcentrum Zuiderhout in Haarlem bevindt zich Dagcentrum Bellevue. Een ontmoetingsplek voor iedereen die samen met anderen hun dag fijn en zinvol willen invullen.

Meer informatie over dagbesteding bij Zuiderhout