Over ons | Hersenletselteam Kennemerland

Hersenletsel Kennemerland & Haarlemmermeer

Deze website is ontstaan in samenwerking met 4 hersenletselnetwerken. Deze netwerken bevinden zich in de regio’s Kennemerland en Haarlemmermeer. Met deze website geven willen we informatie geven met betrekking tot hersenletsel en waar mensen in de regio terecht kunnen voor zorg/ wonen en behandelingen.

De deelnemende hersenletsel netwerken zijn:

  • CVA-netwerk Haarlem e.o.
  • NAH-netwerk Kennemerland
  • NAH- netwerk Jeugd- en kind
  • CNA- netwerk

CVA-Netwerk Haarlem e.o.

In het CVA-netwerk Haarlem e.o. werken organisaties uit de regio Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer samen om te zorgen dat de zorg in deze regio is afgestemd op de wensen en behoeften van mensen die een beroerte hebben gehad én hun naasten. Doel is dat zij de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plaats krijgen.

De medische term voor een beroerte is Cerebro Vasculair Accident (CVA). Bij een beroerte kan het gaan om een hersenbloeding of een herseninfarct. Op de website van het Kennisnetwerk CVA Nederland vindt u meer informatie over een beroerte en de zorg in de regio.

De netwerkpartners van het CVA-netwerk Haarlem e.o. zijn (logo’s met onderstaande links achter de logo’s :

NAH-Netwerk Kennemerland

In Midden- en Zuid-Kennemerland werken we samen om de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in deze regio af te stemmen op hun wensen en behoeften. Wij willen ervoor zorgen dat zij de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plaats krijgen. Hiervoor werken wij samen in een netwerk. De uitgangspunten van het netwerk hebben wij vastgelegd in een statement.  De netwerkpartners zijn:

NAH-netwerk jeugd en kind

deze informatie wordt nog aangevuld

CNA-netwerk

Deze informatie wordt nog aangevuld